2009. március 7., szombat

Garnélarák kókuszos bundában


Két oka van annak, hogy ma így készítettem a rákocskákat.
Az egyik, hogy egy kicsit feldobjam a natúr rákhús ízét.
A másik ok pedig az, hogy ma este itthoni alapanyagokból dolgoztam és ezeket a hozzávalókat találtam.

Hozzávalók:

Kb. 25-30 tisztított garnélarák (nekem nyársra tűzött rákok voltak itthon)
liszt
2 tojás
3-4 evőkanál tejszín
kókuszreszelék

bors

A lisztet összekeverjük a sóval és a borssal, a tojásokat pedig a tejszínnel.
A rákokat először a fűszeres lisztbe, majd a tejszínes tojásba, végül pedig a kókuszreszelékbe forgatjuk és forró olajban aranybarnára és ropogósra sütjük.

Recept nyomtatása

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése